+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Doživotno učenje

Doživotno učenje

Iskustva iz celog sveta pokazuju da današnje obrazovanje zahteva nove sadržaje, novi pristup sticanju znanja i veština, novu i bolju organizaciju nastave i posvećenosti doživotnom učenju. Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu je ušao u porodicu svetskih univerziteta koji koristi najsavremenije alate i metode u procesu sticanja novih znanja. Na Fakultetu su oformljeni Centar za edukaciju i specijalističke kurseve i Centar za evropske integracije.

Cilj osnivanja ovih centra jeste kontinuirana edukacija, stručno i naučno usavršavanje studenata, diplomiranih, ali i zaposlenih lica koja kroz dopunsku edukaciju, druge edukacione aktivnosti i specijalističke kurseve unapređuju znanja i veštine potrebne za sadašnju i buduću poslovnu orijentaciju. Brojni specijalistički kursevi koji se organizuju u okviru ovih centara okupljaju veliki broj gostujućih predavača koji svoje bogato iskustvo nastoje da prenesu kroz mnoštvo raznih primera iz prakse.

logo