+381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Dekan odlikovao predsednika IPA-e

06.03.2015.godine Novosti

Dekan Pravnog fakulteta, prof. dr  Marko  Carić 23. februara 2015. godine  u svom Kabinetu primio je gospodina Milorada Petkovića

, predsednika Internacionalne Policijske Asovijacije Sekcije u Srbiji - Regije u Novom Sadu, gde je tom prilikom gospodinu Petkoviću uručio rešenje o  zvanju počasnog predavača, kao i počasno  priznanje za doprinos razvoju Fakulteta.
Prof. dr Marko Carić je zahvalio se Miloradu Petkoviću na uspešnoj saradnji koju su razvijali prethodnih godina i izrazio želju da se takva saradnja nastavi i u narednom periodu. Prof. dr Marko Carić istakao je i da je Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu  posvetio više pažnje bezbednosti građana Srbije akreditacijom modula Unutrašnji poslovi na master akademskim studijama, gde studenti imaju mogućnost da steknu znanja koja su im potrebna za rad u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Dobitnik priznanja  gospodin Milorad Petković se zahvalio dekanu i kolektivu Fakulteta i naglasio da je veliki značaj ove saradnje upravo u spajanju civilnih i policijskih obrazovnih institucija,  razmeni iskustava, a na šta upućuju i ciljevi IPA organizacije.

logo