+381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe učestvovali na manifestaciji "U susret Danu Evrope"

07.05.2014.godine Novosti

Povodom Dana Evrope, 07.05.2014. godine organizovana je manifestacija „U susret Danu Evrope“, koja je za cilj imala da evropske vrednosti približi njenim građanima.

Tom prilikom  studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, u pratnji prof. dr Zorana Pavlovića i prof. dr Jelene Vape – Tankosić, dobili su priliku da o Evropi, a uz kafu, proćaskaju sa ambasadorima, političarima, predstavnicima javne uprave i civilnog sektora.
U neformalnom "razgovoru uz kafu" studenti su imali priliku da sa predstavnicima diplomatskog kora, javne uprave, civilnog sektora i medija razgovaraju o procesu pristupnih pregovora Srbije sa Evropskom unijom.  U ovom dijalogu  studenti su mogli da postavljaju pitanja koja su iz zanimala iz ove oblasti, kao i da iznose svoja mišljenja na neku od tema u vezi pristupnih pregovara Republike Srbije sa EU.
"Smatram da je ovakav vid komunikacije između predstavnika javnog života i nas studenata deluje osvešćujuće, jer dosta toga ne može se naučiti iz knjiga već su dragocena znanja iz prakse", izjavio je Denis Tul, student treće godine Pravnog fakulteta.

logo