+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

REALIZOVANA ERAZMUS MOBILNOST NA UNIVERZITETU PUCP U LIMI

08.07.2024.godine Novosti

U periodu od 30. maja do 5. juna 2024. godine, prodekanica za međunarodnu saradnju na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, prof. dr Marijana Mladenov i Erazmus koordinator, mast. krim. Tamara Staparski, su boravile na Univerzitetu PUCP (Pontifical Catholic University of Peru) pod okriljem Erazmus+ programa.

Tom prilikom su održani sastanci sa predstavnicima Pravnog fakulteta Univerziteta PUCP, rukovodiocem Kancelarije za međunarodnu saradnju, prof. dr Dijegom Ernando Segara Valdivijom i asistentkinjom Sarom Akosta, sa direktoricom departmana za međunarodnu saradnju CENTRUM-a Marijom Fernanda Falkone, kao i Erazmus koordinatorom PUCP-a Sesarom Mirandom. Cilj realizovanja mobilnosti se odnosio na razmenu iskustava u kontekstu sprovođenja procesa internacionalizacije, kao i sagledavanje mogućnosti zajedničkog učešća na međunarodnim projektima. Tokom sastanaka posebna pažnja je posvećena pitanjima saradnje u vidu mobilnosti akademskog i administrativnog osoblja, mobilnosti studenata, kao i saradnje u oblasti zajedničkih akademskih publikacija.

logo