+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

KURS: PROFILISANJE MALOLETNIH PRESTUPNIKA – RANI ZNACI ZA DETEKCIJU

18.09.2023.godine Novosti

Uvažavajući aktuelne društvene izazove i potrebu delotvornog odgovora za sprečavanje nasilja, posvećeni misiji da obrazovanje ima smisla samo ukoliko ide u korak sa društvenim tokovima, svesni uticaja koji imamo za dugoročni prosperitet mladih, motivisani za edukaciju i transfer znanja, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu i Centar za bezbednosne i kriminalističko-forenzičke studije predstavljaju specijalistički kurs „Profilisanje maloletnih prestupnika – rani znaci za detekciju“.

KOME JE KURS NAMENJEN?

Ovaj kurs je primarno kreiran za potrebe dodatne edukacije zaposlenih u psihološko – pedagoškim ustanovama i nastavnog osoblja osnovnih i srednjih škola, ali i za sve druge zainteresovane osobe.

KAKO JE KURS KONCIPIRAN?

Kurs kombinuje online edukativni materijal i interaktivni rad sa predavačima, traje tri meseca (12 nedelja) sa jednim časom nedeljno i podeljen je u tri modula:

MODUL 1


Poreklo kriminalnog ponašanja

MODUL 2


Maloletnička delinkvencija

MODUL 3


Profilisanje maloletnih prestupnika – rani znaci za detekciju

Polaznici kursa polažu testove nakon svake lekcije u okviru modula, a po uspešno položenom testu nakon poslednje lekcije u trećem modulu dobijaju diplomu (sertifikat) o stečenim kompetencijama koju izdaju Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i Centar za bezbednosne i kriminalističko-forenzičke studije.

Poster - Profilisanje maloletnih prestupnika – rani znaci za detekciju Preuzimanje
logo