+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

SUSRET SA PREDSTAVNICIMA GRUPE UNIVERZITETA KOMPOSTELA

20.01.2023.godine Novosti

Rukovodilac Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu i prodekanica za međunarodnu saradnju na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, prof. dr Marijana Mladenov i Erazmus koordinator Univerziteta Tamara Staparski održale su sastanak sa generalnom sekretarkom Grupe univerziteta Kompostela, prof. dr Terezom Karbaljera Rivera i članicom upravnog odbora prof. dr Karlom Martins.

Sastanak je održan u sedištu Grupe univerziteta Kompostela 12. januara 2023. godine. Tema sastanka se odnosila na razmatranje mogućnosti saradnje u kontekstu izrade prijava za međunarodne projekte, kao i sagledavanja mogućnosti uspostavljanja novih grupnih aktivnosti u okviru same mreže koje bi doprinele procesu internacionalizacije članica. Tom prilikom je posebno naglašeno uspešno učešće Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu u programu mobilnosti studenata Stella Junior.

logo