+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Međunarodni samit mladih – Otvoreni cvet 2022.

01.11.2022.godine Novosti

Prof. dr. Sanja Škorić,prodekan za nastavu, prof. dr. Jelena Matijašević, prodekan za nauku, doc. dr. Maja Petrović, prodekan za kvalitet i razvoj i asistentkinja Anja Kprivica, kao i brojni studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe su u periodu od 27. do 30. oktobra 2022. godine učestvovali na “Međunarodnom samitu mladih“ koji se po prvi put održavao na Zlatiboru.

Organizator i domaćin samita je „Zajednica za mlade – prof. dr Danica Grujičić“, uz podršku Republike Srbije, sekretarijata Vlade Republike Srbije, nekoliko ministarstava Republike Srbije i gradova Beograd, Zrenjanin, Kruševac i Kragujevac.

Na samitu su učestvovali najbolji studenti univerziteta iz Srbije i Crne Gore, kao i predstavnici brojnih omladinskih organizacija iz regiona. Pored regionalnih predstavnika na samitu su učestvovali studenti iz Nemačke, Italije, Kine, Španije, Francuske, Turske itd.

Teme na ovogodišnjem samitu su bile između ostalog i liderstvo, biznis i mladi, upravljanje talentima, zdravlje i mladi, sport, mediji, startap, i brojne druge. Panelisti su bili ministri, predstavnici institucija, privrednog i pravnog sektora, profesori univerziteta, predstavnici ambasada, nevladinog sektora i fondova.

logo