+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Uručena plaketa prof. dr Zoranu Miloševiću, pokrajinskom sekretaru za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost

18.10.2022.godine Novosti

Prof. dr Milan Počuča, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i prof. dr Joko Dragojlović, vanredni profesor 17.10.2022. godine posetili su Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost i uručili plaketu prof. dr Zoranu Miloševiću, pokrajinskom Sekretaru.

Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, na čelu sa Sekretarom prof. dr Zoranom Miloševićem, već godinama podržava Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u oblasti naučnoistraživačkog rada, promocije nauke i unapređenja kvaliteta visokog obrazovanja, kroz brojne projektne aktivnosti. Jedna od značajnih aktivnosti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe jeste i međunarodni naučni skup „Pravnički dani – prof. dr Slavko Carić“ koji ima tradiciju dugu devetnaest godina, a koji je takođe podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Prof. dr Milan Počuča, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i prof. dr Joko Dragojlović, predsednik organizacionog odbora međunarodnog skupa „Pravnički dani – prof. dr Slavko Carić“, uručili su prof. dr Zoranu Miloševiću, pokrajinskom sekretaru za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, plaketu za izuzetan doprinos razvoju nauke i Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe.

logo