+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Prezentacija master akademskih studija na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

14.06.2021.godine Novosti

U amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu 8.6.2021. održana je prezentacija master akademskih studija i studijskih programa Opšte pravo i Unutrašnji poslovi.

Prof. dr Mirko Kulić, dekan Fakulteta i prof. dr Milan Počuča, prodekan za nauku, kvalitet i razvoj obratili su se prisutnima preko video linka.

Prof. dr Predrag Mirković, prodekan za nastavu, doc. dr Marijana Mladenov, prodekan za međunarodnu saradnju, Tatjana Popadić, referent za master studije i Tamara Kristić, direktor marketinga govorili su na temu ,,Zašto upisati master?’’

Profesor Mirković je kroz širi spektar govorio o dinamici tržišta rada i neophodnom konstantnom usavršavanju, prema kojima su i kreirani studijski programi master akademskih studija na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe. Predstavljeni su nastavni plan i program oba studijska programa. Doc. dr Marijana Mladenov je govorila o Erasmus programu mobilnosti studenata, programu Stella Junior u okviru međunarodne mreže univerziteta Compostela i mogućnostima koje oni pružaju kao i brojnim sporazumima sa evropskim institucijama. Tatjana Popadić je naglasila koja je dokumentacija potrebna za prijavljivanje kandidata na konkurs i svim pogodnostima uračunatim u cenu školarine.

Za sva studentska pitanja na temu upisa na master studije na raspolaganju su službe dok putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. se mogu dobiti detaljnije informacije.

Na sledećim linkovima možete pogledati snimak prezentacije:

https://fb.watch/674tnFx3MA/

https://www.instagram.com/tv/CP2qZqupTJY/

logo