+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Svečani prijem nove generacije studenata

05.10.2019.godine Novosti

Svečani prijem nove generacije studenata upisanih u prvu godinu akademskih osnovnih studija ,školske 2019/2020. održao se 1.10.2019. godine u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

Studentima su se obratili prof. dr Mirko Kulić, dekan Fakulteta, prof. dr Predrag Mirković, prodekan za nastavu i doc. dr Marijana Mladenov, prodekan za međunarodnu saradnju. Dekan Fakulteta prof. dr Mirko Kulić je pozdravio brucoše i čestitao na izboru da studiraju na prestižnom fakultetu koji je jedan od vodećih pravnih fakulteta u zemlji. ,,Postavljajte sebi visoke ciljeve, budite ambiciozni, željni znanja i istrajni na svom putu’’ – istakao je profesor Kulić u obraćanju studentima prve godine studija.

Doc. dr Marijana Mladenov je govorila o međunarodnoj saradnji i mogućnostima koje studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe imaju kroz programe mobilnosti uspostavljenim sa različitim visokoškolskim ustanovama iz celog sveta. Docentkinja Mladenov je naglasila da su vrata Kancelarije za međunarodnu saradnja na Fakultetu uvek otvorena za svoje studente.

Prof. dr Predrag Mirković je istakao da sistem organizacije nastave je napravljen u skladu sa interesom studenata. Informacije značajne za studente su dostupne odmah na početku školske godine, kroz informator čiji je autor profesor Mirković. ,,Sve je funkcionalno povezano sa jednim ciljem a to je kad izađete sa Fakulteta kao diplomirani pravnici, vaše znanje i kompetencije budu realno prepoznate na tržištu rada’’ – istakao je prodekan za nastavu.

logo