+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Održan 6. Međunarodni kinesko-evropski forum

01.10.2019.godine Novosti

U organizaciji Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe 21. i 22. septembra 2019. godne održan je 6. Međunarodni kinesko-evropski forum o ,,Izboru novih strategija za suočavanje sa kriminalitetom u zemljama u tranziciji’’ – SRPSKI SUB FORUM.

Delegacija iz N.R. Kine posetila je Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu na čelu sa gospodinom Hiom (Xie Chao), izvršnim predsednikom Šangajske federacije udruženja za društvene nauke (Shangai Federation of Social Science Associations) iz Šangaja i gospodinom Huangom (Huang He) tužiocem, predsednikom Nacionalnog tužilačkog koledža N.R. i predsednikom Kineskog udruženja za krivično pravo iz Pekinga.

Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman prof. dr Zoran Pavlović i redovni profesor na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe i doc. dr Marijana Mladenov, prodekan za međunarodnu saradnju dočekali su delegaciju na Fakultetu.

logo