+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Gostujuće predavanje predsednika Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu

25.04.2019.godine Novosti

Studenti četvrte godine prisustvovali su i aktivno učestvovali na gostujućem predavanju koje je organizovano od strane Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA i Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. Predavači su bili predsednik Centra Stevan Đokić i predsednik Centra za Vojvodinu Nemanja Najvirt, dok je u ime Fakulteta ekspoze izneo doc. dr Nenad Bingulac.

Predavači Centra, su eksperti iz oblasti otkrivanja i prevencije prevarnih radnji, te stoga je predavanje bilo upravo na pomenutu temu, u okviru koje je poseban fokus diskusije bio na profilu izvršioca, kriminogenim faktorima, modus operandi i dr.

Centar DBA je organizacija koja se bavi razvojem i unapredjenjem oblasti bezbednosti, istraga i odbrane. Prvenstveno u privatnom sektorom u koji spadaju firme za obezbedjenje, detektivske agencije, telohranitelji, tehnička bezbednost, ali i sve ono što je pod okriljem države. Jedan od ciljeva Centra je edukacija i obuka iz oblasti bezbednosti, istrage i odbrane.

logo