+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

UNIVERZITET PRIVREDNA AKADEMIJA U NOVOM SADU DOBITNIK VELIKOG ŠAMPIONSKOG PEHARA NOVOSADSKOG SAJMA ZA VISOK KVALITET OBRAZOVANJA

11.03.2019.godine Novosti

Na Međunarodnom sajmu obrazovanja „PUTOKAZI”, četrnaestom po redu, koji se održao od 7. do 9. marta 2019. godine na Novosadskom sajmu, po treći put su uručena priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima se kao nosilac Velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma za visok kvalitet obrazovanja istakao Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu.

Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za visok kvalitet obrazovanja koji je dodeljen Univerzitetu Privredna akademija u Novom Sadu predstavlja još jedno priznanje koje potvrđuje posvećenost rukovodstva i stalno unapređivanje Univerziteta, kao i svih fakulteta koji se nalaze u njegovom sastavu. Procenu kvaliteta obrazovnih institucija izvršila je međunarodna komisija, te je na osnovu ukupnih rezultata ocenjivanja Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu osvojio Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za visok kvalitet obrazovanja.

Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu dobitnik je i četiri Velike zlatne medalje za kvalitet obrazovanja. Medalje su dobili: Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu i VŠJ u Beogradu, Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment, Stomatološki fakultet u Pančevu i Farmaceutski fakultet, Novi Sad. Veliki šampionski pehar prodekanu za nastavu Pravnog fakulteta doc. dr Predragu Mirkoviću uručio je pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević.

Primajući plaketu i pehar, doc. dr Predrag Mirković izrazio je zadovoljstvo što je Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu dobio ovo priznanje treću godinu za redom, ali i zbog toga što je u devedesetogodišnjoj istoriji ustanovljenja nagrade za kvalitet tek tri godine unazad u fokus stavljena i oblast obrazovanja, i to visokog, srednjeg, osnovnog, ali i predškolskog.

logo