+381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Potpisan ugovor sa Grupa Zastava vozila

08.07.2016.godine Novosti

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu i Grupa Zastava vozila potpisali su Sporazum o saradnji kojim je predviđena saradnja na projektima, kao i pogodnosti za zaposlene u Grupi zastava vozila.

Predstavnici Fakulteta i GRUPA ZASTAVA VOZILA, Kragujevac u čijem sastavu su :

Zastava kamioni, Zastava inpro, Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika, Zastava automobili, Zastava specijalni automobili, Zastava hortikultura, Zastava rezervni delovi,

polazeći od zajednički iskazanih interesa i potreba ugovorne strane su se dogovorile da saradjuju u oblasti  permanentnog obrazovanja i osposobljavanja radnika GRUPE ZASTAVA VOZILA, kao i članova njihove uže porodice kojima je kroz ovaj sporazum odobren popust u iznosu od 10%. Pored toga, ugovorom je predviđena i  primena novih znanja iz oblasti prava i privrede, ekonomije i menadžmenta kojima fakulteti raspolažu i zajedničko učešće u izradi i realizaciji projekata u zemlji i inostranstvu.

Zaposleni u Grupi Zastava vozila, kao i članovi njihove uže porodice, pravo na pogodnosti ostvaruju uz priloženu potvrdu o zaposlenju i fotokopiju radne knjižice zaposlenog.

logo