+381 (0)15/340-020 | +381 (0)15/343-126 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Prof. dr Milan Počuča i Njegova Ekselencija gospodin Basel Salah sastali su se u Beogradu

01.03.2024.godine Novosti

Prof. dr Milan Počuča, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i Njegova Ekselencija gospodin Basel Salah, Ambasador Arapske Republike Egipat u Srbiji sastali su se u četvrtak, 29. februara 2024. godine u prostorijama Ambasade u Beogradu.

Sastanak je održan u cilju uspostavljanja saradnje sa Univerzitetom u Kairu, koji je rangiran kao najbolji univerzitet u Arapskoj Republici Egipat, a na području cele Afrike zauzima peto mesto među preko hiljadu univerziteta. Pravni fakultet Univerziteta u Egiptu, takođe rangiran je kao prvi i najbolji Pravni fakultet među 37 pravnih fakulteta u Egiptu.

Pored toga, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe dogovorio je saradnju sa Ambasadom Arapske Republike Egipat, a prvi korak te saradnje biće predavanje koje će održati Njegova Ekselencija gospodin Basel Salah Ambasador Egipta, 18. aprila 2024. godine na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe.

logo